ik wil meer uitdaging

Misschien is je baan, je relatie, je leven in zijn geheel, succesrijk, en toch voel je je niet voldaan. Kan je naar een life coach gaan met dat 'probleem'?

Er doen zich twee mogelijkheden voor. Je gaat de uitdaging aan en verkent nieuwe horizonten omdat het in de normale lijn van je evolutie ligt, of je probeert van je huidige situatie weg te lopen wegens onduidelijke redenen. Een life coach kan helpen in beide gevallen.

In het eerste geval brengen we alles in kaart, onderzoeken we de mogelijkheden en de eventuele gevolgen, etc., tot de stap kan gezet worden.

In het tweede geval kan de oorzaak misschien wel simpel op te lossen zijn door er even bij stil te staan, een en ander te veranderen in je omgeving of aan jezelf, en je kunt weer verder.

Onze menselijke conditie is natuurlijk niet de meest ideale om totale bevrediging te voelen... we hebben een oneindig groot verlangen en een beperkt aantal mogelijkheden, en daar is geen ontsnappen aan. Een goede life coach wordt verondersteld om te kunnen gaan met deze beperkingen, en is dus perfect in staat deze gevoelens bespreekbaar en hanteerbaar te maken. Dus.