rode draad

De rode draad bij dit alles is: wat je ook moge voelen, je bent er niet onderdoor gegaan of kapot (of ziek), en er moeten geen herstellingswerken worden gedaan (diagnoses gesteld en behandelingen ingesteld).

Je bent van nature creatief, beschikt over de nodige middelen en hebt alles op een rij als het om jouzelf gaat en om je leven. En, een life coach kan je helpen gebruik te maken van deze kostbare eigenschappen.

Hou er ook rekening mee dat life coaches niet kunnen toveren, en ook niet beschikken over een of ander wondermedicijn. De oplossing heb je altijd al zelf op zak, maar eigenaardig genoeg zie je die niet, word je die niet gewaar, omdat je altijd door je eigen bril naar jezelf kijkt.

Een life coach laat je de dingen zien van uit een ander perspectief, zodat je uit de greep van blindheid kunt geraken. Hopelijk vindt iedereen die er klaar voor is op het gepaste moment de juiste life coach, en dat hoeft niet eens erg duur te zijn. Elke life coach heeft zijn/haar eigen manier van doen. Doe opzoekingen, luister naar je hart, en vind degene die bij jou past.