mijn relatie is stuk

Soms loopt het verkeerd in relaties. Ofwel blijf je achter met een gebroken hart, ofwel ben je blij dat het eindelijk voorbij is, of, ergens daar tussenin of allebei tegelijk. Kan best emotioneel en verwarrend zijn.

Hoe dan ook, je staat voor een nieuw begin, een nieuwe kans om er iets van te bakken. En nu maar hopen dat je niet weer tegen dezelfde steen botst - wat trouwens heel dikwijls gebeurt, terwijl je er niets van merkt en niemand uit je omgeving er ook maar met een woord over rept.

Dus. Uitzoeken wat je diep vanbinnen eigenlijk zelf zou willen, en dat kan best heel opwindend zijn: "Wat zou ik zélf kunnen durven mogen willen?", "Wat zijn mijn voorwaarden?" Misschien weet je dat wel niet? Of weet je het ergens wel, maar kan je het niet benoemen.

Spreken met een life coach kan heel verhelderend zijn op dat vlak, omdat je gevraagd wordt een en ander te formuleren. Kom je allicht te weten wat je stuurt en ook wat je tegenhoudt in je partnerkeuzes. Als je weet waar je met je nieuwe relatie naartoe wilt, dan is er heel veel mogelijk, gewoon omdat veel bespreekbaar is.